bitcoin en toekomst

Hoe u uw Captive IRA converteert naar een zelfgestuurde IRA

Minder dan tien jaar geleden was het zeer ongebruikelijk om een ​​investeerder te ontmoeten die zijn pensioenkapitaal had “vrijgemaakt” door hun individuele pensioenrekening (IRA) om te zetten in een zelfgestuurde IRA (SDIRA). Tegenwoordig is de term “zelfgestuurde IRA” echter zo aantrekkelijk en populair dat veel IRA-bewaarders die geen echt zelfgestuurde accounts aanbieden, toch proberen de aantrekkingskracht te benutten door deze nomenclatuur te gebruiken en de definitie te verdraaien om hun eigen doelen te bereiken.


Hoewel deze advertentiestrategie voor sommige bewaarders en zelfs hun klanten kan werken, moeten beleggers die een echt zelfgestuurde IRA willen, het onderscheid tussen zelfgestuurde accounts en ‘captive’-accounts begrijpen. Vervolgens moeten ze hun bewaar- en administratieve opties zorgvuldig evalueren, zodat ze de accountconversie kunnen uitvoeren die het beste past bij hun doelen voor hun pensioenkapitaal.

 

 

 

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar de realiteit is dat het proces van het omzetten van uw IRA in gevangenschap naar een zelfgestuurde IRA relatief eenvoudig is. Zodra u de informatie heeft die u nodig hebt om uw toekomstige IRA-accountbeheerder of beheerder te evalueren, bent u klaar om deze belangrijke stap te zetten op weg naar financiële zekerheid en vrijheid van investeren.

 

De Captive IRA lakmoesproef

Een struikelblok voor veel potentiële zelfgestuurde beleggers als het gaat om het identificeren van de juiste bewaarder voor hun rekening, is dat zelfgestuurde IRA’s en IRA’s in gevangenschap absoluut identiek zijn volgens de wet. Geen van beide termen bestaat feitelijk in de wetgeving die de IRA heeft gecreëerd, 26 U.S. Code § 408. Die code stelt eenvoudig dat de individuele pensioenrekening (IRA) onderworpen zal zijn aan een bepaalde reeks regels, waaronder:

 

Elke IRA moet in die opzichten dezelfde voordelen krijgen en is onderworpen aan dezelfde beperkingen. Dat betekent echter niet dat elke IRA-bewaarder hetzelfde soort investeringen moet toestaan, en dat is waar de “captive vs. self-guided” nomenclatuur van pas komt.

 

 

Als uw IRA momenteel een IRA in gevangenschap is, bent u beperkt in termen van de activa waarin u kunt beleggen. Dit is waar, of u nu een IRA in gevangenschap hebt bij een bewaarder die u toestaat om alleen in aandelen te beleggen, zoals velen doen, of dat u een IRA in gevangenschap hebt bij een bewaarder waarmee u in slechts één alternatief activum, zoals goud, kunt beleggen.

 

De “gouden IRA” wordt vaak gefactureerd als een zelfgestuurde IRA omdat het de rekeninghouder toestaat om te investeren in een alternatieve activaklasse, edelmetalen, maar het is niet echt zelfgestuurd omdat de activa waarin u kunt beleggen nog steeds beperkt zijn niet door IRA-voorschriften van de IRS, maar in plaats daarvan door de bewaarder die uw account heeft.

 

Dus, hoe kunt u er binnen vijf minuten of minder achter komen of uw IRA in gevangenschap of zelfgestuurd is? Gebruik de “Livestock Litmus Test” om uw antwoorden te krijgen. Het gaat als volgt:

 

Bel uw IRA-bewaarder.

Vraag hen of u met uw individuele pensioenrekening in vee kunt investeren.

Als het antwoord “Ja!” Is dan heb je een zelfgestuurde IRA.

 

Als het antwoord “Nee!” Is dan heb je een IRA in gevangenschap.

 

Deze lakmoesproef werkt omdat, hoewel veel IRA-bewaarnemers hun rekeningen beschrijven als zelfgestuurd omdat de bewaarder investeerders toestaat om te kiezen uit een vooraf bepaalde lijst van activa, ze de keuzes op die lijst beperken.

 

 

Die beperking betekent dat de IRA nog steeds gebonden is aan de voorkeuren van de bewaarder en niet volledig onderworpen is aan de instructies van de rekeninghouder. Tenzij je toevallig een account hebt bij een bewaarder van “vee-IRA”, zal de Litestock Litmus Test de vraag waarschijnlijk voor eens en altijd oplossen.

 

4 eenvoudige stappen om uw IRA in gevangenschap om te zetten in een zelfgestuurde IRA

Zodra u hebt vastgesteld dat u uw IRA in gevangenschap naar een zelfgestuurde status moet converteren, is het proces relatief eenvoudig. Bereid je echter voor om geduldig te zijn. Dit is niet altijd de snelste ervaring! Aangezien de meeste bewaarnemers van pensioenrekeningen er niet bepaald van houden om rekeningen elders in bewaring te geven, is het onwaarschijnlijk dat zij prioriteit zullen geven aan het proces.

 

Stap 1: Vind de juiste, zelfgestuurde IRA-bewaarder voor u

Niet elke zelfgestuurde IRA-bewaarder is geschikt voor elke zelfgestuurde belegger. Immers, met bijna onbeperkte strategische opties als het gaat om het benutten van het kapitaal op een zelfgestuurde rekening, hebben zelfgestuurde beleggers veel opties.

 

Neem de tijd om enkele zelfgestuurde IRA-bewaarders te interviewen. Te stellen vragen zijn onder meer:

 

Welke soorten transacties behandelt u regelmatig?

Hoelang moet ik wachten tot u mijn transactiegerelateerde verzoeken behandelt?

Dit zal u helpen bepalen of de bewaarder goed bij u past.

 

 

Vertel ten slotte de bewaarder over uw plannen voor uw pensioenkapitaal. Dit helpt u en de bewaarder om potentiële probleemgebieden te identificeren. Veel zelfgestuurde I RA-bewaarders staan ​​zowat elk type alternatieve investering toe, behalve cryptocurrencies. Ze maken zich zorgen over hoe de digitale portemonnee de transparantie van accounts of de legaliteit van cryptocurrency-transacties beïnvloedt. De investeringsruimte voor cryptocurrency is nieuw en evolueert, dus ze vinden het te onzeker om toe te staan.

 

Als u nooit van plan bent om in cryptocurrency te investeren, is dit misschien geen probleem voor u. Aan de andere kant, als bitcoin-investeringen een grote reden zijn om zelf te sturen, heb je absoluut een bewaarder nodig die ze toestaat!

 

Steeds vaker zijn zelfgestuurde investeerders geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen met hun zelfgestuurd kapitaal. Hoewel de meeste zelfgestuurde bewaarnemers dit toestaan, zijn ze niet allemaal toegerust om effectief samen te werken met zelfgestuurde vastgoedinvesteerders. Vertel de bewaarder niet alleen dat u geïnteresseerd bent in beleggen in onroerend goed, maar ook over uw voorkeursstrategieën.

 

Dit is belangrijk omdat een zelfgestuurde IRA-bewaarder vaak een wettelijke periode van 30 dagen of meer heeft om te reageren op verzoeken van rekeninghouders. Als uw vastgoedstrategie snelle actie vereist, heeft u een bewaarder nodig die snel kan reageren, zodat u kansen niet mist.

 

 

Zodra u de juiste bewaarder voor u heeft gevonden, zullen zij u de informatie geven die u nodig heeft om uw IRA in gevangenschap om te zetten in een zelfgestuurde IRA. In feite zullen de meeste bewaarders bijna alles voor u regelen. U moet echter een cruciale stap nemen voordat u uw zet doet.

 

Stap 2: Raadpleeg uw vertrouwde, zelfgestuurde accountantsadvocaat

Voordat u verder gaat met uw IRA-conversie, helpt het om een ​​gesprek te hebben met een zelfgestuurde juridische jurist. Dit zal u helpen uw verwachtingen te beheren over hoe lang het proces zal duren, hoeveel het kan kosten, en wat u wel en niet moet doen met het pensioenkapitaal en de premies op de rekening. Cardano is meest bekend.

 

Dit is ook een goed moment om uw IRA-advocaat te raadplegen om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een zelfgestuurde 401k. Deze accounts hebben alle voordelen van een zelfgestuurde IRA en bieden ook bescherming voor de rekeninghouder die een zelfgestuurde IRA niet kan bieden.

 

Hoewel zelfgestuurde 401ks niet voor iedereen beschikbaar zijn, komen veel vastgoedbeleggers ervoor in aanmerking en realiseren ze zich dit niet. Dit kan het geval zijn, zelfs als u geen fulltime investeerder bent en in plaats daarvan een fulltime baan heeft voor een andere werkgever dan uzelf.

 

Nadat u al uw opties voor uw zelfgestuurd investeringskapitaal hebt overwogen, is het tijd om weer verder te gaan.

 

 

Stap 3: Neem contact op met uw huidige IRA-bewaarder en instrueer hen om uw activa over te dragen naar de zelfgestuurde IRA-bewaarder van uw keuze

In de meeste gevallen zal uw nieuwe, zelfgestuurde IRA-bewaarder u door dit proces leiden. Het is in hun belang om dit onderdeel gemakkelijk voor u te maken, zodat u niet opgeeft en uw account bij de voormalige bewaarder achterlaat.

 

U moet er echter op voorbereid zijn dat dit deel van het proces enige tijd in beslag neemt. Afhankelijk van uw voormalige bewaarder, kunnen ze ervoor kiezen om 30, 60 of 90 dagen of meer te wachten om op uw verzoek te reageren. Als u alle informatie en papierwerk bij de hand heeft, kan dit helpen om dingen te verplaatsen.

 

Stap 4: Start zelfsturing!

Het beste van een zelfgestuurde pensioenrekening is dat u uw eigen beleggingen beheert. Het ergste van een zelfgestuurde pensioenrekening is dat u uw eigen beleggingen beheert. Dat betekent dat u nu uitsluitend de verantwoordelijkheid heeft om uw pensioenkapitaal zelf te sturen. Doet u dat niet, dan levert het helemaal geen rendement op en bent u erger aan dan wanneer u dat kapitaal in gevangenschap had achtergelaten.

 

Dus, zodra u uw IRA in gevangenschap heeft omgezet in een zelfgestuurde IRA, begint u dat kapitaal te richten op verstandige investeringen die het rendement opleveren dat u nodig heeft.

 

Alleen u kunt IRA-stagnatie voorkomen

Er zijn miljarden dollars in zelfgestuurde IRA’s en dat aantal groeit dagelijks. Veel van dat kapitaal zit echter gewoon op zelfgestuurde pensioenrekeningen omdat de rekeninghouders het niet gebruiken voor verstandige investeringen – of helemaal geen investeringen! nano prijs verwachting is hoog.

 

Zodra u controle heeft over uw zelfgestuurde IRA-kapitaal, moet u het gebruiken. De Amerikaanse regering heeft de IRA zelf opgericht en ervoor gekozen om zelfsturing toe te staan ​​en investeerders die van deze rekeningen gebruik maken aanzienlijke fiscale voordelen te bieden om in hun eigen toekomstige financiële zekerheid te voorzien. Verspil de kans niet die een zelfgestuurde IRA u biedt.

 

Profiteert u van deze once-in-a-lifetime belastingvermindering?

The Economist noemt het “De grootste belastingvermindering waar u nog nooit van gehoord heeft” en degenen die nu actie ondernemen, kunnen profiteren van de voordelen die deze nieuwe belastingwet voor vastgoedbeleggers tien jaar lang biedt.